Jag är jag!…

mamma-2

“Den här t-shirten skulle man ha haft när man var ung!… Men att den är här nu, är ändå en befrielse som var väl värd tiden att få uppleva nu! Jag är jag!”

Citat Berit Lindberg

Jag ska måla hela världen lilla mamma.., och tillslut fick jag göra det till min egen mor! Stort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top

För att analysera och förbättra webbsidan använder vi cookies, genom att fortsätta använda webbsidan godkänner du användandet av dessa. <a href="https://nonoriginal.se/personuppgiftspolicy/#cookies" style="color: #fff;" target="_blank">Mer info</a>  Personuppgiftspolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng